Aanbod huurwoningen

Op deze pagina ziet u het actuele overzicht van ons huurwoningaanbod staan. Elke donderdagmorgen wordt het nieuwe woningaanbod online gezet. Tijdens de wisseling van het oude- en het nieuwe woningaanbod, staan er tijdelijk geen woningen op de website. Wanneer er na het wisselmoment geen woningen op de website staan zijn er geen opzeggingen geweest en zijn dus al onze woningen verhuurd.

Reageren op het woningaanbod
U kunt pas op een woning reageren wanneer u bent ingelogd met uw Groninger Huis account. Ziet u meerdere woningen die u aanstaan is dat natuurlijk heel mooi.
Let op: u kunt op maximaal 3 woningen per editie reageren. Houd daar dus rekening mee in uw keuze.
Mogelijk kunt u niet op alle woningen reageren, voor sommige woningen gelden namelijk bijzondere voorwaarden. Denk hierbij aan verhuurvoorwaarden die betrekking hebben op leeftijd, inkomen en/of bezetting.

Asbest
Wanneer u een woning toegewezen krijgt wilt u natuurlijk graag weten wanneer u de woning kunt betrekken. Dit is voor Groninger Huis niet altijd makkelijk aan te geven. Tegenwoordig worden namelijk alle woningen gecontroleerd op aanwezigheid van asbest. Indien er bij inventarisatie asbest geconstateerd wordt moet dit uiteraard worden verwijderd. Dit kan als gevolg hebben dat u een langere periode op uw woning moet wachten ( tot wel 8 weken ).

Heeft u de woning toegewezen gekregen en wilt u graag weten wanneer u uw woning opgeleverd krijgt, dan mag u altijd contact opnemen met ons.

 

Burgemeester Klauckelaan 13

Burgemeester Klauckelaan 13

9902KP APPINGEDAM
Duplexwoning - 4 kamers - 51.12m2
€ 406.00 p/m
Reageren Woning details
Kerkstraat 103

Kerkstraat 103

9601AC HOOGEZAND
Appartement - 4 kamers - 70.62m2
€ 495.00 p/m
Reageren Woning details
Klapsterweg 15

Klapsterweg 15

9946PG WOLDENDORP
Eengezinswoning - 5 kamers - 68m2
€ 580.00 p/m
Reageren Woning details
Noorderstraat 304 K

Noorderstraat 304 K

9611AT SAPPEMEER
Flat - 3 kamers - 49.5m2
€ 533.50 p/m
Reageren Woning details

Let op! Het is mogelijk dat u op het moment van reageren op de eerste plaats staat, dit is slechts een momentopname. De rangorde van de reacties kan tot sluitingstijd van het woningaanbod veranderen.