Deze week te huur!

CORONA MAATREGELEN:

Op onze nieuwspagina staan de algemene maatregelen. Voor het toewijzen van woningen betekent dit dat we telefonische intakes houden. Dit betekent dat we een afspraak met u maken om één en ander telefonisch met u door te nemen. De maatregelen vanwege het coronavirus betekenen ook dat we u niet kunnen vertellen wanneer u de huurovereenkomst kunt tekenen als u de woning toegewezen krijgt.

Op deze pagina vindt u ons actuele woningaanbod.

Elke donderdag wisselt ons woningaanbod. Tijdens de wisseling van het oude- en het nieuwe woningaanbod, staan er tijdelijk geen woningen op de website. In de loop van de ochtend is het nieuwe aanbod zichtbaar. Wanneer er na het wisselmoment geen woningen op de website staan zijn er geen opzeggingen geweest en zijn alle woningen verhuurd.

Reageren op een woning
U kunt reageren op een woning wanneer u bent ingeschreven als woningzoekende. U kunt dan inloggen met uw Groninger Huis account. Wilt u inschrijven als woningzoekende? Ga dan naar registreren.

Per week kunt u op maximaal 3 woningen reageren. Mogelijk kunt u niet op alle woningen reageren, voor sommige woningen gelden bijzondere voorwaarden. Denk aan voorwaarden die betrekking hebben op uw leeftijd, uw inkomen en/of de grote van uw huishouden.

Let op! Het is mogelijk dat u op het moment van reageren op de eerste plaats staat, dit is slechts een momentopname. De rangorde van de reacties kan tot sluitingstijd van het woningaanbod veranderen.

Asbest
Wanneer u een woning toegewezen krijgt, wilt u natuurlijk graag weten wanneer u de woning kunt betrekken. Dit is voor Groninger Huis niet altijd makkelijk aan te geven. Tegenwoordig worden namelijk alle woningen gecontroleerd op aanwezigheid van asbest. Indien er bij inventarisatie asbest geconstateerd wordt, moet dit worden verwijderd. Dit kan als gevolg hebben dat u een langere periode op uw woning moet wachten (maximaal 8 weken).

Urgentie
Groninger Huis heeft geen medische of sociale urgentie. Wel hebben wij te maken met sloopurgentie. Huurders die hun woning moeten verlaten omdat hun woning gerenoveerd, versterkt i.v.m. aardbevingen of gesloopt wordt, krijgen voorrang. Het is mogelijk dat hierdoor de wachttijden oplopen.

De Zijlen 10

De Zijlen 10

9948PD TERMUNTERZIJL
Eengezinswoning - 5 kamers - 67.7m2
€ 510.00 p/m
Reageren Woning details
G. Boelmanweg 49

G. Boelmanweg 49

9945RG WAGENBORGEN
Eengezinswoning - 4 kamers - 70m2
€ 510.00 p/m
Reageren Woning details
Jacob van Ruysdaelstraat 74

Jacob van Ruysdaelstraat 74

9601XM HOOGEZAND
Appartement - 2 kamers - 55m2
€ 668.50 p/m
Reageren Woning details
Kastanjelaan 7

Kastanjelaan 7

9636CX ZUIDBROEK
Eengezinswoning - 3 kamers - 46m2
€ 432.00 p/m
Reageren Woning details
Kerkstraat 7 C

Kerkstraat 7 C

9601AA HOOGEZAND
Appartement - 4 kamers - 98.65m2
€ 989.00 p/m
Reageren Woning details
Tonnistil 45

Tonnistil 45

9945RZ WAGENBORGEN
Eengezinswoning - 5 kamers - 85m2
€ 520.00 p/m
Reageren Woning details