Aanbod huurwoningen

Op deze pagina ziet u het actuele overzicht van ons huurwoningaanbod staan. Elke donderdagmorgen wordt het nieuwe woningaanbod online gezet. Tijdens de wisseling van het oude- en het nieuwe woningaanbod, staan er tijdelijk geen woningen op de website. Wanneer er na het wisselmoment geen woningen op de website staan zijn er geen opzeggingen geweest en zijn dus al onze woningen verhuurd.

Reageren op het woningaanbod
U kunt pas op een woning reageren wanneer u bent ingelogd met uw Groninger Huis account. Ziet u meerdere woningen die u aanstaan is dat natuurlijk heel mooi.
Let op: u kunt op maximaal 3 woningen per editie reageren. Houd daar dus rekening mee in uw keuze.
Mogelijk kunt u niet op alle woningen reageren, voor sommige woningen gelden namelijk bijzondere voorwaarden. Denk hierbij aan verhuurvoorwaarden die betrekking hebben op leeftijd, inkomen en/of bezetting.

Asbest
Wanneer u een woning toegewezen krijgt wilt u natuurlijk graag weten wanneer u de woning kunt betrekken. Dit is voor Groninger Huis niet altijd makkelijk aan te geven. Tegenwoordig worden namelijk alle woningen gecontroleerd op aanwezigheid van asbest. Indien er bij inventarisatie asbest geconstateerd wordt moet dit uiteraard worden verwijderd. Dit kan als gevolg hebben dat u een langere periode op uw woning moet wachten ( tot wel 8 weken ).

Heeft u de woning toegewezen gekregen en wilt u graag weten wanneer u uw woning opgeleverd krijgt, dan mag u altijd contact opnemen met ons.

 

Kerkstraat 100

Kerkstraat 100

9649GS MUNTENDAM
Generatiebestendig-woning - 4 kamers - 65m2
€ 549.00 p/m
Reageren Woning details

Klokkenborg 54

9945RV WAGENBORGEN
Eengezinswoning - 5 kamers - 62m2
€ 520.00 p/m
Reageren Woning details

Melkweg 276

9602JP HOOGEZAND
Appartement - 2 kamers - 48.2m2
€ 533.75 p/m
Reageren Woning details
Placiusstraat 18

Placiusstraat 18

9902JR APPINGEDAM
Eengezinswoning - 4 kamers - 58.12m2
€ 505.22 p/m
Reageren Woning details
Uiterdijk 36 A

Uiterdijk 36 A

9901JE APPINGEDAM
Appartement - 4 kamers - 50.97m2
€ 451.75 p/m
Reageren Woning details

Let op! Het is mogelijk dat u op het moment van reageren op de eerste plaats staat, dit is slechts een momentopname. De rangorde van de reacties kan tot sluitingstijd van het woningaanbod veranderen.