Onderhouds projecten

Naast uw reparatieverzoeken en ander dagelijks klein onderhoud, verrichten wij ‘planmatig en groot onderhoud'. Dit zijn grotere klussen die ervoor zorgen dat uw woning haar kwaliteit behoudt. Het gaat dan bijvoorbeeld om vervanging van het voegwerk en kozijnen aan de buitenkant van de woning. U krijgt dan van te voren een brief  over de geplande datum van de werkzaamheden, het soort werk, en wie de werkzaamheden gaat uitvoeren. Hiervoor maken we elk jaar een planning. Wilt u weten of uw woning in 2018 aan de beurt is voor planmatig onderhoud, klikt u dan op het overzicht.

Bij de vervanging van keukens krijgt u van te voren schriftelijk alle nodige informatie, zodat u zelf keuzes kunt maken over de uitvoering. De afdeling Klant & Markt verzorgt hierbij de begeleiding. In de brochure Keukens en Badkamers leest u  meer over ons uitgebreid aanbod van keukens, aanrechtbladen, tegels en kranen.

Bij groot onderhoud, maar ook bij vervanging van douches en toiletten, nodigen we u eerst uit voor een presentatieavond.  De eigen ideeën van de bewoners zijn daarbij zeer welkom. Samen werken we dan de plannen verder uit waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met uw individuele wensen. De klantadviseur komt daarom ook bij u op huisbezoek.  Het eindplan wordt tijdens een bewonersavond gepresenteerd.