Overlast

In Nederland wonen we dicht op elkaar. Leuk en gezellig, maar dit leidt soms tot irritaties en onenigheid. Want niet iedereen is gelijk. Overlast kan uw plezier bederven.
In de folder "Overlast" leest u hoe u alleen of met hulp van Groninger Huis overlast kunt voorkomen of verhelpen. Heeft u daarna toch nog vragen, neem dan gerust contact op met de afdeling Klant en Markt.

Onlangs heeft de Rijksuniversiteit Groningen een site gelanceerd voor burgers die te maken hebben met overlast. Op deze site kunnen huurders gratis juridisch advies ontvangen. Op de site www.overlastadvies.nl kunt u hiervoor terecht.

 

 

 

 

Storingsnummers

Storingsnummers

Klachten en onderhoudsmeldingen kunt u melden via telefoonnummer 0598-451482. U hoort eerst een keuzemenu. Voor het melden van een storing kiest u 1. Daarna hoort u opnieuw een keuzemenu.

 

Voor een CV-storing kiest u 1

Voor een verstopping kiest u 2

Voor glasschade kiest u 3

Voor een medewerker van Groninger Huis kiest u 4

U bereikt de afdeling reparatie verzoek van maandag t/m donderdag tussen 8.00 en 16.00 uur en op vrijdag tussen 8.00 en 12.00 uur. Buiten deze tijden wordt u doorgeschakeld naar Bosma installatietechniek. U krijgt dan een monteur van Bosma aan de telefoon of u kunt de voicemail inspreken (spreek alstublieft uw telefoonnummer in, alleen dan wordt u teruggebeld).