Tuinonderhoud

Net als u vindt Groninger Huis het belangrijk dat de woonwijk er goed verzorgd uitziet. Onderdeel hiervan is het onderhoud en netjes houden van de tuin van de gehuurde woning. Immers: een goed onderhouden tuin heeft een positieve uitstraling naar de buren en in de wijk.

De opzichters en buurtbeheerders rijden regelmatig door de wijk om te kijken of de tuinen er netjes en verzorgd bij liggen. Hoe een tuin is ingericht, bepaalt u natuurlijk zelf.

Als u uw tuin niet netjes onderhoudt, krijgt u een brief met het verzoek om uw tuin binnen een gestelde termijn in orde te maken. Als u na meerdere verzoeken uw tuin nog niet op orde heeft, heeft Groninger Huis het recht om de werkzaamheden op uw kosten te laten uitvoeren (artikel 6.4 van de algemene huurvoorwaarden).

Als u niet in staat bent uw tuin netjes te onderhouden, dan kunt u het tuinonderhoud door ons laten uitvoeren. Voor meer informatie hierover, kunt u contact opnemen met de afdeling Klant & Markt. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de folder Aanleg en onderhoud van uw tuin.