Eindafrekening

Hieronder staan de veelgestelde vragen over de eindafrekening. Niet gevonden wat u zocht? Probeer het dan via de zoekfunctie rechtsbovenin, of stel uw vraag via het contactformulier.

Veel gevraagd over Eindafrekening

Ik heb de eindafrekening ontvangen. Ik kan het bedrag niet in één keer betalen. Kan ik hiervoor een betalingsregeling met jullie afspreken?

Neem hiervoor contact op met de afdeling Financiën via 0598-451482 keuze 4. Of stuur een e-mail naar info@groningerhuis.nl.

Wat moet ik betalen bij de eindafrekening?

Alle kosten die u, na het inleveren van de sleutels, nog aan ons moet betalen. Als u geld van ons tegoed hebt, bijvoorbeeld teveel betaalde huur, dan staat dat ook op de eindafrekening. Groninger Huis vraagt nooit borg en/of sleutelgeld. Dit kunt u daarom niet terugkrijgen.

Ik heb de eindafrekening ontvangen en ik ben het niet eens met het bedrag wat ik moet betalen. Wat kan ik doen?

Neem hiervoor contact op met de afdeling Klant en Markt via 0598-451482 keuze 2. Of stuur een e-mail naar info@groningerhuis.nl.

Hoe ontvang ik de eindafrekening?

U ontvang uw eindafrekening via de post op het postadres wat bij ons bekend is. Ook kunt u de eindafrekening terugvinden in uw account.

Ik heb de huur opgezegd. Wanneer ontvang ik de eindafrekening?

De eindafrekening ontvangt u zo snel mogelijk.

Ik heb de eindafrekening (nog) niet ontvangen. Wat kan ik doen?

Neem hiervoor contact op met de afdeling Financiën via 0598-451482 keuze 4. Of stuur een e-mail naar info@groningerhuis.nl.