Registreren

Zoekt u een huurwoning of heeft u al een huurwoning? Registreert u zich dan nu bij Groninger Huis! Geef onderstaand aan welke situatie op u van toepassing is. Volg de instructies tijdens het inschrijfproces en vul de verplichte velden in.

Wanneer u zich inschrijft als woningzoekende dan rondt u uw inschrijving af door online (via iDEAL) het inschrijfgeld van € 15,00 te betalen. U ontvangt een bevestigingsmail van uw inschrijving. Na ontvangst van deze e-mail kunt u met uw emailadres en wachtwoord inloggen op uw Woningzoekende account.

Wilt u als huurder uw persoonlijke gegevens inzien maakt u dan een Groninger Huis account aan. U krijgt dan een persoonlijke pagina met daarop allerlei mogelijkheden zoals bijvoorbeeld, gegevens van de woning, een betalingsoverzicht, opbouw van de huur, ect te zien.

Let op!
Uw emailadres gebruikt u éénmalig om een account aan te maken/te registreren. Het kan dus zijn dat u al een Woningzoekende of Huurdersaccount heeft. In dat geval kunt u met die gegevens zich ook aanmelden voor een Huurdersaccount of een Woningzoekende account.

Welke situatie is voor u van toepassing?

Het is momenteel tijdelijk niet mogelijk om te registreren

Wegens onderhoudswerkzaamheden is het tussen 21:00 en 08:00 uur niet mogelijk om te registeren. We zien u graag tijdens kantooruren terug.