Bespaar geld en verminder financiële risico’s

met De VoorzieningenWijzer

Geplaatst op: 03 juli 2019

Groninger Huis merkt dat steeds meer mensen moeite hebben om financieel rond te komen. Wij gaan daarom samenwerken met De VoorzieningenWijzer. De VoorzieningenWijzer helpt mensen geld te besparen en financiële risico’s te beperken.

Uit ervaringen van andere corporaties en gemeenten blijkt dat deelnemers gemiddeld 500 euro per jaar besparen.

Hoe werkt het?

  1. De bespaarexpert van De VoorzieningenWijzer komt bij u thuis en neemt met u uw situatie door.
  2. Hij of zij laat zien waar u recht op heeft en hoe u kunt besparen. Hiervoor gebruikt hij een kennisplatform waarin alle informatie staat die in uw gemeente en voor uw financiële situatie belangrijk is om naar te kijken.
  3. Hij helpt u bij het regelen van de besparingen of extra inkomsten.

Deelname is gratis.

Elke gemeente aan bod

Groninger Huis gaat De VoorzieningenWijzer in alle vier de gemeenten waarin zij woningen bezit aanbieden. We starten in de gemeente Delfzijl. De huurders in deze gemeente hebben een brief van ons ontvangen en kunnen zich aanmelden. In de andere gemeenten starten we na de zomer of begin 2020. Woont u in de gemeente Midden-Groningen, Appingedam of Oldambt? U kunt zich aanmelden zodra u een brief van ons heeft ontvangen. 

Hoe doet u mee?

Een medewerker van De VoorzieningenWijzer belt of mailt u om te vragen of u mee wilt doen. U kunt zelf ook contact opnemen met De VoorzieningenWijzer. Dit kan via contact@voorzieningenwijzer.nl of via telefoonnummer 088 1169797 tussen 10.00 en 17.00 uur. Heeft u een brief ontvangen en wilt u niet gebeld worden, dan kunt u dit aan ons doorgeven via telefoonnummer 0598 451482.

Meer informatie?

Op de site van De VoorzieningenWijzer (klik op de link) leest u meer over De VoorzieningenWijzer en de werkwijze van De VoorzieningenWijzer.