Groninger Huis maakt snel internet voor haar huurders mogelijk!

Geplaatst op: 01 oktober 2020

Al onze woningen in de gemeente Oldambt hebben wij aangemeld voor een nieuw glasvezelnetwerk. Een mooi initiatief waarin wij samenwerken met het bedrijf GlasDraad. Als meer dan 50% van de huishoudens in de gemeente meedoet, dan wordt het netwerk in 2021 aangelegd.

Wij betalen voor onze huurders de eenmalige aansluitkosten
Dit hoeven onze huurders dus zelf niet te betalen. Als onze huurders van de aansluiting gebruik willen maken, dan betaalt de huurder alleen de maandelijkse abonnementskosten voor glasvezel. Dit komt in de plaats van het internetabonnement dat de huurder nu heeft.

Voor 30 november moet 50% van de huishoudens zich hebben aangemeld
Wordt dit aantal gehaald, dan legt GlasDraad in 2021 het glasvezelnetwerk aan. Wij willen graag dat alle woningen aangesloten worden op glasvezel en hopen dat de 50% wordt gehaald. Goed voor de regio en voor onze huurders! Mocht dit aantal worden gehaald dan worden onze huurders voordat de aanleg begint, geïnformeerd door GlasDraad over de aanleg, planning en de verschillende glasvezelaanbieders.

Deze week maakt GlasDraad reclame zodat zoveel mogelijk inwoners zich aanmelden
Huurders van Groninger Huis in de gemeente Oldambt hoeven zich niet meer aan te melden. Dit hebben wij al gedaan! Ook hebben wij de eerste speciale glasvezelvlaggetjes al in de tuinen geprikt van onze huurders. Zo hopen we zoveel mogelijk deelname te krijgen!

Bel of mail gerust met Glasdraad Oldambt als u vragen hebt
U kunt kijken op de website www.glasdraadoldambt.nl, bellen met een medewerker via 0857-600792 of mailen naar oldambt@glasdraad.com. Via dit e-mailadres kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief.