Vanaf 1 januari 2021 kunt u bij ons niet meer contant betalen

Geplaatst op: 17 december 2020

Vanaf 1 januari 2021 is het niet meer mogelijk de huur, nota’s of inschrijfkosten/verlening met contant geld te betalen. Voor uw veiligheid en die van onze medewerkers hebben wij hiervoor gekozen.

Wat betekent dit voor uw huurbetaling vanaf 1 januari 2021?
U kunt vanaf deze datum de huur op verschillende manieren aan ons betalen. Lees hieronder op welke manieren dat kan en kies welke het beste bij u past.

Betalen via Automatische incasso
Wij adviseren u om uw huur te betalen via automatische incasso. Dit is erg gemakkelijk, voorkomt een huurachterstand en brengt geen extra kosten met zich mee. U regelt dit eenmalig en wij zorgen dat het juiste huurbedrag op tijd naar ons wordt overgemaakt. U kunt dit regelen door een machtigingsformulier bij ons aan te vragen. Of online via www.groningerhuis.nl > “mijn groningerhuis”.

Betalen via Periodieke overschrijving
U kunt ook zelf een overschrijving regelen bij een filiaal van uw bank of via internetbankieren. Bij een periodieke overboeking maakt u elke maand op een vaste dag uw huur aan ons over. De huur is vooruit verschuldigd en moet op de 1e dag van de maand overgeboekt worden. Zorg ervoor dat uw omschrijving van de betaling begint met uw huurdersnummer dat op uw “mijn groningerhuis” staat. Het bankrekeningnummer dat u gebruikt voor de overboeking is: NL64 RABO 0357 7461 55 ten name van Groninger Huis.

LET OP: Bij de jaarlijkse huurverhoging of bij een wijziging in de huur moet u zelf het bedrag aanpassen. Bij een automatische incasso regelen wij dit voor u.  

Pinnen op kantoor tijdens kantoortijden
Wij hopen in 2021 weer bezoekers te mogen ontvangen bij ons op kantoor. Dit is afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen. Wanneer wij weer bezoekers mogen ontvangen is het natuurlijk ook mogelijk om uw huur te pinnen bij ons op kantoor. Hiervoor kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 0598 – 45 14 82, keuze 3.

Krap bij kas?
En kunt u daardoor de huur niet op tijd betalen? Dat overkomt iedereen wel eens! Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0598 – 45 14 82, keuze 3.

Heeft u nog vragen? Of heeft u hulp nodig? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0598 - 45 14 82, keuze 3. Of stuur een e-mail naar huurincasso@groningerhuis.nl.