Start bouw zes woningen Termunterzijl

Geplaatst op: 11 maart 2021

Na de bouw van de eerste zes woningen aan de Antoni Verburghwijk in Termunterzijl start nu ook de bouw van nog eens zes woningen. Om dit moment te markeren hebben wethouder Annalies Usmany- Dallinga  van de gemeente Eemsdelta en directeur-bestuurder Laura Broekhuizen van Groninger Huis samen de eerste symbolische paal geslagen. Vrijdag 12 maart gaat de eerste heipaal de grond in.

Het gaat om zes levensloopbestendige woningen, met op de begane grond een slaapkamer en een badkamer. Op de bovenverdieping drie slaapkamers en een bergruimte. Buiten krijgen de woningen een carport. De woningen worden aardbevingsbestendig gebouwd en zijn extra energiezuinig. Het ontwerp is van Jongsma Dijkhuis Architectenbureau. Bouwbedrijf Paas bouwt de woningen en als alles volgens planning verloopt, worden de woningen eind dit jaar opgeleverd.

Interesse?

Heeft u interesse in een van de woningen? Kijk voor meer informatie, een impressie van de woningen en tekeningen op de projectenpagina. Liever persoonlijk contact met een van onze medewerkers? Neem gerust contact op met klantadviseur Wesley Mulder. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 0598 - 451 482 of via de mail: info@groningerhuis.nl.