Nieuws

Betalingsproblemen door het Coronavirus?

Betalingsproblemen door het Coronavirus?

23 maart 2020

De landelijk getroffen maatregelen rondom het Coronavirus treffen veel mensen op financieel gebied. Maakt u zich zorgen dat u de huur niet meer kan betalen omdat u geen, of minder inkomen ontvangt? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Samen zoeken we naar een passende oplossing. 

Lees meer
Kantoor Groninger Huis vanaf 16 maart alleen op afspraak te bezoeken, telefonisch zijn we wel te bereiken.

Kantoor Groninger Huis vanaf 16 maart alleen op afspraak te bezoeken, telefonisch zijn we wel te bereiken.

19 maart 2020

Het corona-virus is in Nederland. We nemen daarom onze verantwoordelijkheid en treffen maatregelen.

Lees meer
We schudden (tijdelijk) geen handen

We schudden (tijdelijk) geen handen

09 maart 2020

Medewerkers van Groninger Huis schudden tijdelijk geen handen als begroeting. Hiermee proberen we de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. We doen dit vooral uit bescherming van onze huurders en onze medewerkers omdat we veel klantcontact hebben. 

Hieronder enkele tips om verspreiding te voorkomen
1. Was je handen regelmatig met zeep;
2. Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog;
3. Gebruik papieren zakdoekjes.

Vragen en antwoorden over het virus: http://bit.ly/31RlkgT
Vragen over je eigen gezondheid bel de huisarts of GGD
Andere vragen over het virus bel: 0800-1351 (8.00 - 20.00 uur)

Meer informatie over het coronavirus:  www.rivm.nl

Lees meer
GT 19 Hello Goodbye...ons bewonersblad is uit

GT 19 Hello Goodbye...ons bewonersblad is uit

19 december 2019

Hello Goodbye is deze keer het thema van ons bewonersblad. In het blad staan interviews met huurders die afscheid hebben genomen van hun oude (woon)situatie en en een nieuwe start hebben gemaakt. Ook vindt u er er een artikel over doofblindheid. Joris Linssen blikt in de column terug over het tv-programma Hello Goodbye. Verder is er aandacht voor onze projecten en zaken rondom zonnepanelen.

Bent u geen huurder van ons en wilt u de Groninger Thuis lezen dan kan dat hier: GT19 Hello Goodbye

Lees meer
Groninger Huis en huurders beleven sfeervolle avond

Groninger Huis en huurders beleven sfeervolle avond

17 december 2019

Elk jaar worden de huurders van Groninger Huis in het zonnetje gezet. Dit jaar gebeurde dat donderdag 12 december in de Koepelkerk in Sappemeer. Tijdens een sfeervol winters samenzijn werden bewoners vermaakt door een popkoor en een verhalenverteller. 

Grote belangstelling

Ruim 175 bewoners werden door medewerkers van de woningcorporatie ontvangen in De Koepelkerk in Sappemeer. Bij binnenkomst werd er direct voor de innerlijke mens gezorgd door een hapje en een drankje. Een popkoor zorgde voor een sfeervolle ambiance. De aanwezigen werden verrast op een kerstverhaal en informatie die bij verschillende stands werd verstrekt. Ook de huurdersorganisatie van Groninger Huis was aanwezig met een informatiestand.

Traditie

De jaarlijkse bewonersdag is een traditie die zeer gewaardeerd wordt door de bewoners van Groninger Huis. Ook dit jaar waren de reacties op dit initiatief weer positief. De avond werd afgesloten met een uitgebreid stamppotbuffet.

Huurders zijn belangrijk 

Directeur Hilde van Ree:  'We vinden het belangrijk om minimaal een keer per jaar iets terug te doen voor onze huurders. Als we normaal gesproken contact met elkaar hebben is dat omdat er iets gerepareerd moet worden in een woning of omdat men een vraag heeft. Op een avond als deze kunnen we echt met elkaar in gesprek en kunnen we onze waardering voor al onze trouwe bewoners laten blijken.'

Lees meer
pagina 1 van 16