Nieuws

Vacature medewerker Planning & Control

Vacature medewerker Planning & Control

20 februari 2020

Wij zoeken een financial. Beschik jij over een HBO opleiding en ben je net afgestudeerd? Of ben je toe aan je tweede stap in je loopbaan? Dan krijg  je nu de kans het geleerde in de praktijk te brengen, want team Bedrijfsvoering zoekt jou!

Je gaat je bezig houden met het jaarwerk, begroting en financiële administratie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het risicomanagement binnen de organisatie. Ben jij analytisch en communicatief ingesteld? Heb je affiniteit met volkshuisvesting? Dan is dit vast de uitdaging die jij zoekt!

Meer weten? Lees hier het volledige functieprofiel. Reageren kan tot 11 maart 2020.

Lees meer
GT 19 Hello Goodbye...ons bewonersblad is uit

GT 19 Hello Goodbye...ons bewonersblad is uit

19 december 2019

Hello Goodbye is deze keer het thema van ons bewonersblad. In het blad staan interviews met huurders die afscheid hebben genomen van hun oude (woon)situatie en en een nieuwe start hebben gemaakt. Ook vindt u er er een artikel over doofblindheid. Joris Linssen blikt in de column terug over het tv-programma Hello Goodbye. Verder is er aandacht voor onze projecten en zaken rondom zonnepanelen.

Bent u geen huurder van ons en wilt u de Groninger Thuis lezen dan kan dat hier: GT19 Hello Goodbye

Lees meer
Groninger Huis en huurders beleven sfeervolle avond

Groninger Huis en huurders beleven sfeervolle avond

17 december 2019

Elk jaar worden de huurders van Groninger Huis in het zonnetje gezet. Dit jaar gebeurde dat donderdag 12 december in de Koepelkerk in Sappemeer. Tijdens een sfeervol winters samenzijn werden bewoners vermaakt door een popkoor en een verhalenverteller. 

Grote belangstelling

Ruim 175 bewoners werden door medewerkers van de woningcorporatie ontvangen in De Koepelkerk in Sappemeer. Bij binnenkomst werd er direct voor de innerlijke mens gezorgd door een hapje en een drankje. Een popkoor zorgde voor een sfeervolle ambiance. De aanwezigen werden verrast op een kerstverhaal en informatie die bij verschillende stands werd verstrekt. Ook de huurdersorganisatie van Groninger Huis was aanwezig met een informatiestand.

Traditie

De jaarlijkse bewonersdag is een traditie die zeer gewaardeerd wordt door de bewoners van Groninger Huis. Ook dit jaar waren de reacties op dit initiatief weer positief. De avond werd afgesloten met een uitgebreid stamppotbuffet.

Huurders zijn belangrijk 

Directeur Hilde van Ree:  'We vinden het belangrijk om minimaal een keer per jaar iets terug te doen voor onze huurders. Als we normaal gesproken contact met elkaar hebben is dat omdat er iets gerepareerd moet worden in een woning of omdat men een vraag heeft. Op een avond als deze kunnen we echt met elkaar in gesprek en kunnen we onze waardering voor al onze trouwe bewoners laten blijken.'

Lees meer
Onthulling bouwbord op bouwlocatie De Tip

Onthulling bouwbord op bouwlocatie De Tip

13 december 2019

Wethouder Annalies Usmany-Dallinga, directeur Hilde van Ree van Woonstichting Groninger Huis en Arie Heuvelman van Heuvelman Projecten hebben vrijdag 13 december 2019 het bouwbord op de woningbouwlocatie De Tip onthuld. Daarmee is het startsein gegeven voor de ontwikkeling van het gebied en de realisatie van woningbouw. Rond februari/maart 2020 wordt, afhankelijk van de weersomstandigheden,  begonnen met de uitvoering van de werkzaamheden.

Lees meer
Bouwbord onthuld: bouw Stadshart Tussenhof Hoogezand begonnen

Bouwbord onthuld: bouw Stadshart Tussenhof Hoogezand begonnen

13 december 2019

De ontwikkeling van het project Stadshart Tussenhof Hoogezand is de uitvoeringsfase ingegaan. Geveke is gestart met het bouwen op de grasvelden aan de Kerkstraat: de projecten van de Reensche Compagnie, Lefier, Groninger Huis en de koopappartementen van Geveke bouw en ontwikkeling. Om dit te vieren onthulden de drie bestuurders van de woningcorporaties donderdagochtend 12 december het bouwbord.

Lees meer
pagina 1 van 16