Nieuws

Direct te huur: garages in Hoogezand

Direct te huur: garages in Hoogezand

08 maart 2018

Woont u in Hoogezand-Sappemeer en zoekt u per direct een garage?

In Hoogezand-Sappemeer hebben wij meerdere garageboxen te huur. De garageboxen zijn per direct beschikbaar en liggen o.a. aan de Roggeveenstraat, Van Noortstraat en Hoeklaan. De huurprijs van de garageboxen ligt rond de € 42,00 per maand.

Hebt u belangstelling? Bel met onze afdeling Klant & Markt. U bereikt hen via telefoonnummer 0598 – 45 14 82, keuze 2.

 

 

Lees meer
Vacature Lid Raad van Commissarissen

Vacature Lid Raad van Commissarissen

08 maart 2018

Per 1 juli 2018 ontstaat binnen onze Raad van Commissarissen een vacature voor een commissaris met een vastgoedprofiel. Wij zoeken een toezichthouder met affiniteit voor vastgoed.

Lees meer
Advertentie

Advertentie

06 maart 2018

Woningcorporatie Acantus en Groninger Huis hebben hun krachten gebundeld en samen een advertentie geplaatst om hun woningbezit in het mooie Oost-Groningen onder de aandacht te brengen.

Een ruime woning vinden in een rustig en landelijk gelegen gebied is ook voor mensen met een smalle beurs mogelijk. Wat de regels zijn ten aanzien van het passend toewijzen en inschrijven kunt u in de advertentie verder lezen.

 

Lees meer

Groninger Huis ontwikkelt drie tiny houses in Wagenborgen

15 februari 2018

Ruim twee jaar geleden waaide de “tiny house”-beweging vanuit de Verenigde Staten over naar Nederland. Flexibiliteit, minder consumeren en een kleinere ecologische footprint zijn de belangrijkste redenen waarom deze volwaardige microwoningen ook in Nederland door steeds meer mensen en organisaties worden omarmd.

Groninger Huis gaat een drietal verschillende tiny houses ontwikkelen op het voormalig Groot Bronswijk terrein in Wagenborgen samen met studenten van het Alfa-college.

Lees meer
Schademelden bij Woonstichting Groninger Huis na aardbeving

Schademelden bij Woonstichting Groninger Huis na aardbeving

10 januari 2018

Maandagmiddag 8 januari jl. vond op meerdere plekken in de provincie Groningen een aardbeving plaats. Inmiddels hebben wij al een schademelding ontvangen. Wij vragen huurders die schade hebben dit altijd bij ons te melden.

Lees meer
pagina 1 van 3