Nieuws

Steunpunt Hoogezand gaat sluiten.

Steunpunt Hoogezand gaat sluiten.

28 september 2017

Met ingang van 19 oktober stopt het spreekuur op woensdag aan de Molendijk in Hoogezand Sappemeer. We zijn nog drie keer open nl. 4, 11 en 18 oktober.

Lees meer
Uitstekende uitkomst Maatschappelijke Visitatie

Uitstekende uitkomst Maatschappelijke Visitatie

05 september 2017

Wij zijn trots op de uitkomsten van de maatschappelijke visitatie!

Woningcorporaties, dus ook Groninger Huis, worden elke vier jaar ‘gevisiteerd’. Dat betekent dat er elke vier jaar een onafhankelijk bureau langskomt en gaat kijken naar de prestaties van Groninger Huis in de voorgaande periode. In 2016 is de derde visitatie van Groninger Huis begonnen en begin 2017 heeft de visitatiecommissie haar eindrapport opgeleverd. Dit rapport bevat een verslag van wat de commissie heeft aangetroffen, aanbevelingen en rapportcijfers.

De visitatiecommissie heeft een positief oordeel gegeven over Groninger Huis.

Lees meer
Exclusief telefoonnummer voor huurders uit Appingedam

Exclusief telefoonnummer voor huurders uit Appingedam

26 juli 2017

Voor onze huurders in de gemeente Appingedam hebben wij een speciaal telefoonnummer opengesteld voor alle vragen over het versterken van woningen in Appingedam. U kunt dan bellen met nummer 06-255 75 295.

De woningen in de gemeente Appingedam worden in de komende periode versterkt in verband met aardbevingsgevaar. Voorafgaand vinden er inspecties plaats.

Lees meer
Algemene huurvoorwaarden 2017

Algemene huurvoorwaarden 2017

30 juni 2017

Groninger Huis heeft per 1 juli 2017 nieuwe Algemene Huurvoorwaarden.

Waarom nieuwe algemene huurvoorwaarden?

Vanwege de veranderde wetgeving en de samenvoeging met Steelande wonen hebben wij onze Algemene Huurvoorwaarden (AHV) bijgesteld. De AHV gaan per 1 juli 2017 in.


 

Lees meer
Ons sensorenpakket  - iets voor u?

Ons sensorenpakket - iets voor u?

21 juni 2017

Op 21 juni heeft projectleider Harry Martens namens Groninger Huis een drietal sensorenpakketten voor onze huurders gelanceerd tijdens het Midsummer Event in Nieuwolda. Een uniek concept. Groninger Huis is de eerste corporatie in Nederland die deze pakketten aanbiedt aan haar huurders voor een zeer aantrekkelijke prijs. Let op: wij kunnen voor 50 woningen deelname garanderen. De volgorde gaat op basis van de datum van aanmelding.

Lees meer
pagina 1 van 2