Tim kiest voor Groninger Huis


 

Ik ben Tim Reinders. Ik woon sinds een jaar in Sappemeer, samen met mijn pup Bella van vijf maanden oud. Ik werk drie dagen in de week in het magazijn van een meubelzaak hier in de buurt.In mijn vrije tijd kijk ik graag naar Formule 1. Samen met mijn vader gaan we zeker één keer per jaar naar een race, ergens in Europa.

Ik kom eigenlijk uit Groningen en heb daar een tijd naar een woning gezocht. Al snel kwam ik erachter dat huren in de stad bijna onbetaalbaar is en ik wilde niet alleen maar een kamer in een studentenhuis. Via een kennis kwam ik bij Groninger Huis terecht. Binnen twee maanden had ik deze betaalbare woning in Sappemeer, helemaal voor mezelf. Toen ik deze woning kreeg, was het gebouw net overgenomen door Groninger Huis. De woning was uitgeleefd. Groninger Huis heeft voor ik verhuisde daarom alles heel netjes opgeknapt en de badkamer helemaal vervangen. Echt top.

Mijn vrienden uit de stad zie ik nog steeds veel, met de trein ben ik binnen een kwartier in Groningen. Ik vind het prettig dat ik nu best rustig woon en de drukte van de stad kan opzoeken als ik daar behoefte aan heb.

 

Schrijf je ook in! Lees hier meer verhalen