Renovatie 36 appartementen Hoeklaan Hoogezand

De 36 appartementen in het complex aan de Hoeklaan zijn toe aan een onderhoudsbeurt. Aannemer Boekema uit Groningen start rond de zomer met het werk om de appartementen te verbeteren en te verduurzamen. 

De gevels, vloeren en het dak worden voorzien van isolatie.  Alle kozijnen worden vervangen voor kunststof kozijnen met HR++ glas. Elk appartement krijgt 6 zonnepanelen. De douches, keukens en toiletten worden vernieuwd en voorzien van mechanische ventilatie. Ook worden de appartementen voorzien van een perilexaansluiting en wordt de meterkast aangepast, zodat de bewoners elektrisch kunnen koken. 

Veel gevraagd over Isolatie

Wat doen jullie aan het verbeteren van de isolatie van mijn woning?

Algemeen

Het aanbrengen van isolerende maatregelen doen wij alleen via een project. U kunt dit dus niet bij ons aanvragen. Op onze projectenpagina kunt u aan de rechterkant onze onderhoudsplanning vinden. Daar ziet u of we binnenkort werkzaamheden in uw straat uitvoeren.

Ik wil mijn woning beter isoleren. Mag ik zelf isolatie aanbrengen?

Algemeen

Als u zelf iets aan uw woning wilt veranderen, maakt u een afspraak met de opzichter. De opzichter bespreekt met u of u de plannen mag uitvoeren en aan welke voorwaarden de verandering moet voldoen. Als u klaar bent met de werkzaamheden, meldt u dat ook bij de opzichter. U kunt de aanvraag voor de woningverandering doen via het formulier woningverandering. De opzichter neemt daarna contact met u op.