Er is overlast gemeld over mij. Wat moet ik doen?
Algemeen
U kunt contact opnemen met de woonconsulent via het contactformulier. Samen kunt u de situatie bespreken.
U kunt contact opnemen met de woonconsulent via het contactformulier. Samen kunt u de situatie bespreken.
Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.
Neem eerst contact op met de politie via het landelijk servicenummer (0900) 88 44. Ga niet zelf op onderzoek uit. U kunt uw vermoeden ter kennisgeving aan ons doorgeven. Dit kunt u doen via het contactformulier.
Overlast is erg vervelend. Probeer altijd eerst om zelf een oplossing te vinden voor de overlast. Soms weten de buren namelijk niet dat ze overlast veroorzaken. Ga in gesprek en probeer duidelijk uit te leggen waarom u overlast heeft. Levert dit gesprek niets op en blijft de overlast doorgaan? Dan kunt u de overlast schriftelijk bij ons melden. Dit kunt u doen via het overlastformulier. Mondelinge overlastmeldingen nemen we niet in behandeling.
We kunnen in gesprek gaan met uw buren. Het doel zal altijd zijn om samen met u en uw buren in gesprek te gaan.
U kunt dit aan ons doorgeven via het contactformulier.
Helaas kunnen wij een eigenaar van een koopwoning niet aanspreken op overlast. We adviseren u deze overlast te melden bij de politie en/of gemeente.
U kunt een melding bij ons doen. Wat we met de melding doen hangt af van de situatie. In veel gevallen is het uw eigen verantwoordelijkheid om problemen aan te pakken en op te lossen. Met een goed gesprek lost u vaak een heleboel ergernissen op.
Nee. Anonieme klachten nemen wij niet in behandeling.
We nemen contact met u op om de overlast te bespreken.
Er mag vanuit onze woningen niet in drugs gehandeld worden. Op grond van de Opiumwet kunnen wij de huurovereenkomst ontbinden.
U kunt contact opnemen met de woonconsulent. Zij kunnen u helpen en ondersteunen om zelf de woning op te ruimen. Eventueel met hulp van bijvoorbeeld het Sociaal Team.